2010. szeptember 29., szerda

Fáradt, fáradtabb, legfáradtabb....
Én naiv  fél háromkor még azt gondoltam, hogy majd ma este is tágítom az agyam és magasröptű bejegyzést (eket) írok... hát nem így lesz...
A délutáni kézművesség óra, ami általában pihentető, ma valahogy nem volt az, és 7kor mikor hazaértem már csak arra volt erőm, hogy megkeressem a kádat, a vacsorát, majd a tv-t némi dr. house adagért... (azt hiszem nem szeretnék kórházat vezetni... szegény dr cuddy).
Szóval semmi magasröptűség. Mit magasröptűség, még alacsonyröptűség sincs, hisz egyenesen fizikai fájdalmat okoz a gondolat, hogy még le kell mennem fogat mosni, ill. Tominak (a férjem - a szerk. :D) éjszakára kaját csinálni (megjegy:: fuvarozás, mely hajnali fél egykor indul... inkább ne akarjátok tudni).
A mai órához csak annyit: Anita: rég tanultam ennyi hasznos és valóban hasznos információt! És még mielőtt bárki is azt állítaná, hogy a jó jegy érdekében írok mindig ilyen szépeket és jókat le kell, hogy lombozzam a bárkiket: nem így van, csak egyszerűen nem tudom az ellenkezőjét állítani :)

Legyen már péntek délután.. legyek már túl a foglalkozás-tartáson, és legyek már útban anyósékhoz... úgy szeretnék már menni....

És akkor álljon itt egy szám az örökifjú és mindig dögös (nem nem a bay city rollerstől bár az a szám tényleg nagyon jó, amely e mondat után az Igazából szerelem c. filmben felcsendül) Iron Maiden-től! Remélem fiúk egyszer látlak és hallak titeket élőben! Jó éjt és szép álmokat!

http://www.youtube.com/watch?v=WAxLR2_wSsc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése